Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Bli Sprekere

BLI SPREKERE STYRKE består i enkle og effektive øvelser for hele kroppen og spesielt de som gjør deg sterkere i mage og rygg. Øvelsene er organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner hvor man trener de viktigste muskelgruppene, med enkelt og ukomplisert utstyr (strikk, manualer, halvmåneballer og fitnesballer).

BLI SPREKERE PULS består av enkle og effektive kondisjonsøvelser (som forbedrer utholdenheten). Disse øvelsene er også organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner.

BLI STERKERE HVERDAGSYOGA utfordrer balansen og bygger styrke i hele kroppen. Treningen gir deg økt bevegelighet i muskler og ledd og du lærer å bruke pusten riktig. Dette er trening som gir overskudd og energi.

På alle tre bestemmer du selv hvor tungt det skal være, og du trenger ikke å ha trent tidligere. Øvelsene passer for alle og gir fremgang og mestring uansett utgangspunkt.

Informasjon om partiene finner du under mappene 'Tromsø' og 'Harstad' i menyen til venstre.


 

 

Bli Sprekere


BLI SPREKERE er en enkel og effektiv treningsform som passer for voksne, uansett alder og fysisk form, som ønsker å vedlikeholde eller komme i gang med regelmessig trening. Velg mellom styrketrening, kondisjonstrening og yoga.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO