Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Golf

Golf

Bedriftsgolf gjennomføres i samarbeid med Harstad Golfklubb på Røkenes golfbane hver torsdag i golfsesongen.


Kurs

Harstad Golfklubb gir deg og bedriften din ett golfkurs for opptil 10 medarbeidere. Kursene gjennomføres på deres golfbane på Røkenes og inkluderer 10 nihullsrunder som må gjennomføres innen utgangen av juli. Hvis dere ønsker å fortsette med golfen må hver enkelt tegne et prøvemedlemsskap.
Harstad Golfklubb arrangerer en sosial kveld med grilling o.a for bedriften.

Dine medarbeidere får trening med instruktør hver torsdag og mulighet for å delta i bedriftskonkurranse (Bestball) der det både er nybegynnere og erfarne. Dere kan låne golfutstyr av klubben så lenge det rekker.

Bestball

Regler for Bestball:
I konkurransen går to lag á to spillere sammen. Hver spiller i laget bruker egen ball. Det beste slagmessige resultatet for laget for hvert hull noteres på scorekortet og er avgjørende for matchresultatet på de enkelte hull. Med andre ord spiller alle spillerne hullet og på scorekortet for laget noteres score for spilleren med færrest slag på hullet. Laget med best score totalt vinner Bestball-turneringen.

Bestball hver torsdag:
Lagene melder seg på i klubbkontoret Harstad Golfklubb innen kl. 18.45. Konkurranseavgift kr 100,- pr spiller (som i klubbens onsdagsturneringer) Det legges én merket ball i kurv pr lag og det foretas trekning om hvilke lag som spiller mot hverandre.
To lag i hver flight, alle hull spilles fra korteste utslag inntil noe annet bestemmes. Lagene holder orden på score på vanlig måte (alle fire spillernes score føres) og lagene fører hverandres score ved å bytte scorekort før første utslag. Scorekort leveres i klubbkontoret etter endt konkurranse.

Hovedansvarlig for bedriftsgolfen er Terje Olsen, 91315410
Se også golfklubbens hjemmeside for mer informasjon: www.hgolf.no

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO