Bedriftsfotball 2019/20 i Alta

Postet av Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets den 20. Jun 2019

Bedriftsfotballen har som mål å få etablert et allsidig tilbud for alle i arbeidslivet som liker å spille fotball. Så langt har vi hatt to 5er fotballturneringer sesongen 2018/19. Nå vil vi sette i gang både med turneringsspill – seriespill og lavterskel 3er fotball for bedriftslag.

Hvem kan delta

Bedriftsfotballen er i all hovedsak forbeholdt bedrifter. Det vil si at ansatte (også midlertidige, vikarer og lærlinger) i en bedrift kan stille lag. Det er også mulig å danne ulike bransjelag (eks rørleggere, snekker, butikkmedarbeidere eller lignende). 

Hvorfor? Bedriftsidretten er en del av norsk idrett, og vi på lik linje med andre særforbund har krav om at spillerne etter hvert må ha en tilhørighet til et bedriftsidrettslag. Medlemskap i Bedriftsidretten betyr også en rekke fordeler både for laget og for bedriften

Så sett allerede nå i gang prosessen om å etablere et bedriftsidrettslag. Det er mye enklere enn du tror. Vi vil også hjelpe dere gjennom prosessen til å bli en del av norsk idrett.

16. – 17.august 5er fotballturnering

5er fotballturnering for bedriftslag. NB Ved deltakelse forplikter lagene om etablere bedriftsidrettslag med medlemskap i Bedriftsidretten. Mer info kommer.

Sted: Finnmarkshallen

Fredagsfotball 3er fotball for bedrifter. 4.oktober – 29. november 

Vi kjører i gang et prosjekt på 3er fotball med fokus på ha det sosialt og artig i lag. Tre fredager hver måned vil det bli satt opp kamper 3er fotball utover høsten. Oppsettet blir slik at alle lag får muligheten til å møte hverandre uten sluttspill. Kall det gjerne organisert treningsgruppe. Bedriftsidretten stiller med dommere. Vi oppfordrer bedriftene til å stille mixlag. Kan gjerne avsluttes med noe gøy i lag etter kampene. Med forbehold om nok lag. Mer info kommer.

Sted: Finnmarkshallen fredager kl 20 - 21

5er serie fotball for bedriftslag 2019/20 fra 20. november

Vinteren 2019/20 kjører vi i gang med seriespill bedriftsfotball. Dette vil bli seriespill for bedriftsidrettslag. Det er viktig at lag som ønsker deltakelse begynner prosessen nå med å få etablert bedriftsidrettslag tilsluttet Bedriftsidretten.

Sted: Finnmarkshallen onsdager kl 21 - 23


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.