Altajoggen 2018

Tid


Sted


Beskrivelse

Altajoggen 2018 er et mosjonsløp hvor alle over 15 år kan delta enten man går, jogger eller løper.

Velg selv distanse 2,2 km - 4,4 km eller 6,6 km på asfalt i området rundt Finnmarkshallen

Altajoggen 2018 er gratis for alle deltakere

OBS OBS Vi trekker ut Supre premier blant alle som deltar:
- En el-sykkel til verdi kr 25 000.- , 
- En bedrift/virksomhet som melder på- og deltar med 5 eller flere deltakere kan vinne kr. 5000.- til å skape trivselstiltak på jobb
- 5 par løpesko til verdi a' kr 1000.-
- Hotellopphold på Scandic Alta for to personer
- 2 frokostgavekort på Scandic Alta


Start lørdag 6.oktober klokken 12 ved Finnmarkshallen.

Påmelding: Kun online påmelding EQ-timing (påmelding til venstre i menyen) stenger løpsdagen klokken 10:00: Av kapasitetshensyn ønsker vi at påmeldingene er registrert innen fredag 5. oktober kl 20.

Praktisk info:

info om løpet

Starten går lørdag 6.oktober kl 12 fra Finnmarkshallen. Løypa er 2,2 km i relativt flatt terreng og følger for det meste langs gang/sykkelsti og fortau. Men et lite strekk langs Sandfallveien går langs vei hvor det kan være trafikk som dere må vise hensyn til. Videre er det to steder hvor dere krysse gangfelt hvor vi har løypevakter stående.

Møt opp i god tid før start. Det er kafe i Finnmarkshallen med salg av sunn mat og drikke fra klokken 10.

Startnummer festes med sikkerhetsnåler på overkroppen godt synlig. Etter målgang leverer dere inn startnummer og registrere hvilken distanse dere har gjennomført (2,2 km – 4,4 km – 6,6 km).

Utlevering av startnummer

Vi har utdeling av startnummer fra fredag kl 13 – 18 på Amfisenteret, utenfor Sport 1. Det er også mulig å hente ut startnummer ved Finnmarkshallen fredag mellom kl 09:00 – 12:00. Vi håper at dere henter ut startnummer i løpet av fredagen. Siste frist for utlevering av startnummer er løpsdagen klokken 11:30 ved Finnmarkshallen. Ta gjerne kontakt dersom dere lurer på noe om utlevering av startnummer

Parkering: 

Det vil være svært begrenset med parkeringsmuligheter ved selve Finnmarkshallen da start/målområde er utenfor hallen. Det er mulig å parkere ved Altahallen, Alta videregående skole og Alta rådhus. Innkjøringen til selve Finnmarkshallen stenges klokken 10 på løpsdagen.

Premieutdeling

Premieutdeling vil være enten inne i Finnmarkshallen eller ute alt etter værforholdene. Alle premier trekkes blant deltakerne som har fullført en av distansene. NB! Vinnere må være tilstede på selve premieutdelingen, og det vil bli foretatt ny trekking dersom vinnere ikke er tilstede under premieutdelingen.

Vær og bekledning

Det er ventet oppholdsvær og rundt 0 grader på løpsdagen. Kle dere etter forholdene, og ta gjerne med tørt skifte til etter løpet. Det er garderober i Finnmarkshallen.

Så er det bare å ta med godt humør, og ha en fin tur langs løypa sammen med andre blide mosjonister

Vel møtt

Løypekart: 2,2 km (en runde, to runder eller tre runder)

Last ned og se Altajoggen i Endomondo

Altajoggen.gpxAdministratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline