Harstadkarusellen våren 2021

Harstadkarusellen våren 2021


Tid


Sted


Velkommen til å delta i Harstadkarusellen våren 2021 
 
- gå, løp eller jogg - med eller uten tid - kort eller lang løype
Her ønsker vi alle velkommen til å delta, uansett alder og fysisk form 

Hver uke frem til sommerferien kan du nå delta på fysiske og virtuelle løp, med kort og lang løype i de fleste løpene. Siden gjeldende smittevernregler ikke tillater at klassikerne Bergseng-Stornes (kontrollmålt 5 km og 10 km) og 3000 meter på bane på Stangnes idrettspark arrangeres som fysiske løp er de satt opp som virtuelle løp. 

De virtuelle løpene kan gjennomføres fra mandag til søndag. Du registrerer enkelt tiden selv (kan også registreres som Fullført dersom du ønsker å delta uten tid) under de virtuelle løpene. Den kan også lastes opp fra Garmin, Endomondo, Strava eller lignende.

Harstad Bedriftsidrett har i samråd med smittevernmyndigheten i Harstad utformet retningslinjer for karusellen, for å sikre at det blir trygt for deg å delta. Harstad Bedriftsidrett følger de til enhver tid gjeldende nasjonale retningslinjene satt for mosjonsløp under Covid-19. Nye retningslinjer kan komme underveis. Endringer vil i så fall sendes direkte til hver deltaker. Alle må følge koronatiltakene listet opp nedenfor. 

Vi har et øvre tak på 200 deltakere totalt, fordelt på heat med maks 25 deltakere i hvert heat, med minst 1 meter avstand mellom hver deltaker. Første heat starter kl. 19.00. Neste heat starter 2 minutter senere, kl. 19.02. Tilsvarende ift. øvrige heat. 

Start og første del av traseen er så bred at 1 meter avstand kan opprettholdes mellom hver deltaker. Resten av traseen er så bred at det vil være mulig å passere hverandre med minst 1 meters avstand. Det vil være plassert håndsprit i startområdet. Husk å holde minimum 1 meters avstand til personer utenom egen familie. 

Påmelding
Gjeldende smittevernregler tillater dessverre kun innbyggere i Harstad kommune å delta.
Meld deg på ved å klikke på det oransje feltet 'Påmelding' oppe til høyre. For å kunne registrere tiden under de virtuelle løpene må du opprette en bruker om du ikke har bruker fra før. Du kan også logge inn med sms engangskode om du har deltatt tidligere.
Siden løpene resultatmessig er uavhengig av hverandre er det mulig å melde seg på gjennom hele karusellperioden. Av smittevernmessige og praktiske årsaker ønsker vi ikke påmelding ved start ved de fysiske løpene.
Startkontingent: kr. 350
 Aldersgrense: 15 år

Utlevering av startnummer fra møterommet ved bedriftsidrettens kontor i 2. etg i Stangneshallen (egen inngang på kortsiden av hallen, første dør til høyre når du kommer inn og opp trappen og til høyre) tirsdag 18. mai fra kl. 19.00-21.00.

Dette er koronatiltakene du må følge:

- Hold deg hjemme dersom du, eller noen du har vært i kontakt med de to siste ukene, har fått påvist smitte av koronavirus. Det samme gjelder dersom du har symptom på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand).

- Hold minimum 1 meters avstand til personer utenom egen familie.

- Benytt oppmerket oppvarmingsområde før start (for å holde øvrige deltakere borte fra de som skal starte).

 - Hold høyre side når du løper.

- Det er lov å ta seg ut under løpet, men sørg for at du har nok krefter til å løpe minst 50 meter fra målområdet slik at ingen blir liggende på bakken rett etter målgang.

- Vi har ikke mulighet til å oppbevare verdisaker under løpet.

- Kom – løp – dra prinsippetKommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets