Mat på bål med eventyrgutten

Mat på bål med eventyrgutten


Arrangør: Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 15.10.2021 10:00

Tid


Pris

Påmelding kr 525,00 inkl. avgifter

Er du lei av pølse og pinnebrød på bål? Det er faktisk veldig enkelt å lage god mat ute. De fleste matrettene du lager hjemme kan også lages ute, men du må kanskje tilpasse litt. Og hvordan du tilpasser oppskriften vil du lære i dette kurset.

Sted: Fetsund lenser
Link i google maps

Friluftsentusiast og kokebokforfatter John Hobberstad bak Instagramprofilen «eventyrgutten» er godt kjent for maten han lager ute. Og han deler mer enn gjerne oppskrifter, tips og triks med sine følgere. I dette kurset tar han deg med ut for å lære deg mer om hvordan du lager god mat på bål.

I kurset får du være med å lage en god forrett, middag og dessert. Du vil få med nyttige tips og triks som gjør dine neste eventyr enda bedre.

Etter kurset vil du få med deg den nye kokeboken "Mat på bål" som kan komme til god nytte nå som du har lært deg kunsten å lage god mat på bål.

Pris: 500,- (+bet. avgift)

Ingredienser til matlagingen og boka "Mat på bål" er inkludert i prisen.


Kontaktinformasjon:

Brynhild Askvik

brynhild.askvik@bedriftsidretten.no 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.