For søknad om treningstimer i Breivikahallen HØSTEN 2021 (uke 35-52. Fra 30 aug-31 des)
Ta kontakt med bedriftsidrettskretsen; e-post olemorten.ekanger@bedriftsidretten.no eller ring mobil 95135488.

Breivikahallen
Flerbrukshallen med sportsgulv (40x20m) som kan deles inn i 4 saler (20x10m) med nedfellbare vegger. Hallen passer for fotball, futsal, volleyball, innebandy, basketball, kanonball, badminton, tennis. 1 sal passer perfekt til mindre treningsgrupper i en oppstartsfase. Få med deg andre arbeidskollegaer fra din bedrift og søk treningstime. Ofte velger arbeidsgiver å dekke leiekostnaden.

Av smittehensyn er det ønskelig at leietaker velger større treningsflate slik at vi unngår for mange ulike treningsgrupper samtidig i hallen. Hver treningsgruppe ansvarlig skal ha oversikt over hvem som er tilstede på hver trening dersom behov for smittesporing (e-post og mobil).

Søknad leie treningstimer i Breivikahallen, HØSTEN 2021 (uke 35-52)

Bedriftsidrettskretsen eier Breivika flerbrukshall og leier ut treningstimer til bedriftsidrettslag, bedrifter, idrettslag, studentidrettslag og vennegjenger. Vi har god kapasitet til alle som ønsker treningstimer.

 Bedriftsidrettslag har prioritet og rabatterte priser (- 20 %) dersom de er medlem av Norges Bedriftsidrettsforbund/Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets og følger regler for bedriftsidrettslag, samt bruker KlubbAdmin til medlemsregistrering. 


Søknad om treningstid her: Søknadskjema HØSTEN 2021 (uke 35-52)

Oversikt her: Utleie-ledige-treningstimer-HØSTEN-2021.pdf

Tidligere: Utleie-ledige-treningstimer-VÅREN-2020.pdf


Breivikahallen

Bedriftsidrettens eget idrettsanlegg i Tromsø. Ta initiativ til treningsgruppe i din bedrift. Ofte dekker arbeidsgiver halleie.

Powered by: Bloc