Til alle deltakere på Arctic Alta ski&fatbike

Postet av Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets den 19. Feb 2020

Velkommen til Arctic Alta ski&fatbike

Hei og velkommen som deltaker til Arctic Alta ski&fatbike. Vi håper at du får en fantastisk fin tur fra BUL hallen til Kaiskuru.

Løypa

Vedlagt følger løypekartet. På www.tromsfinnmark.bedriftsidretten og på vår Facebookside finner du en mer detaljert beskrivelse av trassen. HUSK at traseen følge både lysløype, hundessledespor og scooterspor. Det betyr at du kan møte på trafikk i løypa. Vis hensyn. VIKTIG at du også er klar over at traseen har veikrysninger hvorav du også må ta av skiene ved Sjekkpunkt GLØD. Løypa skal være godt merket med veistikker, AA skilt(gul) og skilt ved hver 5 km.

Startnummer

Utlevering av startnummer på Hammari Sport og Fritid fra torsdag 20.februar kl 15.00 – fredag 21.februar kl 15.00. Vi håper at FLEST mulig benytter seg av dette tilbudet slik at du er sikker på å rekke starttidspunkt. Tilreisende som ikke har mulighet for å hente startnummer under åpningstiden kan hente startnummer ved start (25K vil startnummer komme til Sorrisniva ca 30 min før start) 

Startliste ski: https://live.eqtiming.com/51203

Startliste fatbike: https://live.eqtiming.com/51205

Start

Start 50K er ved BUL hallen i Bossekop hvor det er både garderober og WC tilgjengelig. Det er også rikelig med parkeringsmuligheter. Start 25K er ved Sorrisniva ishotell (Detsikalia) hvor det er toalett på hotellet. Det er mulighet å parkere ved hotellet men vi anbefaler at du ordner transport. Starttider ski, klassisk fellesstart lørdag: 50K kl 10.00 - 25K kl 11.00 / Fatbike søndag 50K kl 09.00 - 25K kl 10.00

Mål

Målgang er ved Kaiskuru skistadion hvor det er dusjmuligheter og kafe ved Kaiskuru nærmiljøsenter. 

Transport av utstyr

Vi frakter overtrekks- og skifteklær fra start til målområdet. VIKTIG at du pakker det i sekk og merker sekken med navn. Sekkene blir lagt ved målområdet i Kaiskuru.

Sjekkpunkt

Det er 4 sjekkpunkt/matstasjoner langs løypa. Saft på Sjekkpunkt GLØD / Saft og energibar på Sjekkpunkt Sorrisniva / Saft på Sjekkpunkt Hammari Sport (Russekyst) / Saft, brødskiver, pølse på Sjekkpunkt Tverrelvdalen. VIKTIG. Vi anbefaler deltakere også til å ta med seg egen drikke/energibar. Det er også stavposter ved sjekkpunktene.

Utstyr

ALLE SKAL ha med: Telefon fulladet. I tillegg skal ALLE ha hjelm på fatbikerittet

Deltakere BØR også ha med drikke/energibar. På fatbike bør en også ha med pumpe, enkel sykkelverktøy og kjedelås.

EQ livetracking  

Vi har Livetracking via smarttelefon på EQ-timing på AA ski&fatbike. Det både for egen sikkerhet, og for at publikum kan følge deltakerne «live» i løypa. VIKTIG at ALLE MÅ laste ned EQme app – samt knytte DIN profil på EQ timing opp mot appen (din bruker som benyttet ved påmelding.) 

  1. Last ned EQme app
  2. Knytt DIN profil opp mot EQme app (husk tillat at app’en kan bruke telefonens GPS
  3. Åpne EQme app i god tid før start. Trykk på arrangementet (Arctic Alta skirace og-/eller Arctic Alta fatbike). Trykk på livetrack – Da vil du få opp løypekartet på telefonen og vi er klar til å følge deg i løypa

Premieutdeling

Alle som fullfører AA ski&fatbike (NB ikke de med GUL startnummer) får vår unike «finisher» t-skjorte. Utlevering av deltakerpremie i kafeen. NB Vi har hatt påmelding over all forventning, samt mangel på str XL. Det betyr at VI sender T-skorte til de av deltakere som dessverre ikke kan få denne etter målgang. 

Trekk av gavepremiene blir gjort på søndag kveld LIVE på vår Facebook side. Vinnere vil bli kontaktet.

Da er det bare å ønske alle deltakere velkommen til det første Arctic Alta ski&fatbike


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.