Sarves Opp&Ned - Moonlight SkiMo

Tid


Sted


Sarves Alta Opp&Ned – Moonlight SkiMo
 
Bli med på topptur karusell i alpinanlegget i Sarves Alta hvor målet er å ha det gøy. Sarves Opp&Ned passer for alle som liker å stå på ski i fjellet, enten på randonee, telemark eller på fjellski. Moonlight SkiMo er for de som vil konkurrere.

3 toppturer, to distanser i tur eller konkurransetempo. Sarves Opp&Ned er turen du tar sammen med venner eller kolleger. Perfekt for de som har lyst å komme i form, samt et must for de som har lyst å teste formen. «Afterski» i kafeen etter tur. Turene går i preparerte løyper i alpinanlegg i Sarves Alta, med «Tryllefløyta» på tur opp- «turisten» på tur ned. Moonlight SkiMo er for de som vil konkurrere med to runder i samme trase.

Kick-off: Mandag 11.mars ved Sarves Alta - alpinanlegg

Premier

Supre premier som blir trukket ut blant alle deltakerne.

1 par Randoski Moonlight All Mountain Carbon verdi kr 10 400,-

3 stk Moonlight Bright as day 700 verdi a kr 1000,- 

Samt andre spennende premier

Premier sammenlagtvinnere Moonlight SkiMo herre- og dameklasse: 

1.pl: Topptursekk.verdi kr 2000,- 

2.pl: Moonlight bright as day 700 verdi a kr 1000,-

Så enkelt kan det gjøres

Du melder deg på Sarves Opp&Ned karusellen ved å klikke HER (eller gå inn på vår Facebookside). Velg enten tur- eller konkurranseklasse. Startnummer leveres ut i kafeen ved Sarves Alta. Så er det bare å stille seg opp ved start utenfor kafeen med skiutstyr, tursekk, hjelm og ditt startnummer festet på brystet. Etter konkurransen er det «afterski» i kafeen med salg av mat og drikke. 

Som deltaker er du med i trekkingen av supre premier. Reglene er enkel. Ved påmelding får alle deltakere ett lodd i trekkingen. I tillegg vil deltakere få et ekstra lodd for hver deltakelse. Maks antall lodd per deltaker i trekkingen blir da 4.

Trenger du hjelp ved påmelding? Kontakt oss gjerne, enten på Facebook, på mail janarild.hansen@bedriftsidretten.no eller tlf 904 16196.

Utlevering av startnummer

Når du er påmeldt vil du få et startnummer som du har med deg til hvert arrangement. Startnummer får du utlevert i kaffen ved Sarves Alta mellom kl 17 – 17:55. 

Klasser

Sarves Opp&Ned: Turklasse med-/uten tid. Går opp til toppen, tar av skifeller (om du har) og renner ned til kafeen. Tillatt utstyr - Randonee/telemark/fjellski. 

Moonlight SkiMo: Konkurranseklasse. To runder i samme løype som turklasse. Sammenlagtvinner herre- og dameklasse. 10 poeng for seier i hvert renn, 9 poeng for 2. plass og tilsvarende ned til 1 poeng for 10.plass. Premieutdeling ved siste renn. Tillatt utstyr – Randonee/telemark ski

Dette trenger du

Ski (randonee, telemark eller fjellski), staver, tursekk og hjelm. Det er  ikke mulig å delta med langrennsski. 

Løypetrase

Opp «Tryllefløyta» 1,9 km. 

Ned «Turisten» 1,2 km


Terminliste

Mandag 11.mars kl 18

Mandag 18.mars kl 18

Mandag 25.mars kl 18

Pris

Pris: Kr 300.-

Forsikring

Alle som deltar på Sarves Opp&Ned/Moonlight SkiMo deltar på eget ansvar og må ha egen forsikringsordninger. Bedriftsidretten kan tilby gunstige forsikringsordningen. Se www.bedriftsidretten.no 

Samarbeidspartner

Moonlight Mountain Gear

Sparebank1 Nord-Norge

Løypekart:


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets