Arctic Alta ultrarace

Tid


Sted


Beskrivelse

Arctic Alta ultrarace er et mosjonsløp som arrangeres av Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets. Løpet er åpen for alle.

Start lørdag 19.september ved Gammelsetermoen i Tverrelvdalen (skileikanlegget).

Startnummer blir hengt opp ved målområdet, og hentes før start lørdag 19.september. NB! På grunn av smittevernhensyn ber vi om at alle sjekker startlister på https://live.eqtiming.com/53956#Contestants før de henter sitt startnummer.  

Starttider:

43 km: 09.00 – 09.10

25 km: 09.30 – 09.40

12 km: 10.00 – 10.10

Deltakere starter fritt mellom oppsatt starttid på sin distanse. Start gjerne sammen med venner/kolleger i mindre puljer på Inntil 5 deltakere med minst en meter avstand. Starttiden blir registrert idet du passerer tidtakerboksene ved START-punkt.

VIKTIG: Deltakere må IKKE passere, eller oppholde seg i nærhet av START-tidtaker leser med sitt startnummer før de skal starte ut på sin distanse. Det vil medføre at deltaker får registrert feil starttid.

Alle deltakere må ha med seg: Sekk med regn/vindjakke/lue/hansker, egen drikke og mat (energibar el), mobiltelefon, fullt oppladet.

Løypa er skiltet og merket med vending 12 km / vending 25 km /vending 43 km. Langs løypa er det også merket med rød veistikker og rød/hvit merkebånd. Se for øvrig også vedlagt løypekart.

Løypa følger grusvei og godt etablert sti/4hjul spor. Enkelte partier er det noe myrområde og det er også kryssing av flere mindre elver.

Følgerytter 43 km starter ut kl 09.10 etter siste startende.

På grunn av Covid19 smittevernhensyn vil vi gjøre følgende tiltak:

Dispenser med handvask er satt opp ved målområdet

Møt opp ved skilekianlegget, Tverrelvdalen 10 minutter før starttidspunkt, ferdig oppvarmet.

Deltakere må holde minst EN meter avstand, både før, under og etter løpet. Påse at du passerer deltakere med god avstand. Starttiden er individuell innenfor et intervall på 10 minutter (se starttider).

Etter målgang vil deltakere få deltakermedalje og drikke. Vi oppfordrer deltakere til å dra fra start/målområde så snart som mulig for å unngå større ansamling av mennesker.

Det er ikke drikkestasjoner langs løypa. Løypa følger en trase med kryssing av elv hver 10 km. Deltakere må selv ha med drikke/energibar.

Det er lov å få servert drikke underveis fra publikum/medhjelpere. MEN publikum bes om å vise hensyn og holde god avstand til deltakere.

Vi oppfordrer deltakerne om å legge skiftetøy i egen plastpose/bagg ved målområde. NB! Påse at du legger skifteklær i en pose/bag som DU kjenner, og legger den fra deg med avstand til andres eiendeler slik at vi unngår unødvendig kontaktpunkt i området.

Løypekart:Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert avIdrettenOnline