Styrke - miksparti videregående (H)

Styrke - miksparti videregående (H)

Arrangør: Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 11/3/2020 5:15:00 PM

Tid


Sted


Bli Sprekere Styrke består i enkle og effektive øvelser for hele kroppen og spesielt de som gjør deg sterkere i mage og rygg. Øvelsene er organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner hvor man trener de viktigste muskelgruppene, med enkelt og ukomplisert utstyr (strikk, manualer, halvmåneballer og fitnesballer).

At partiet er videregående innebærer at vi tar utgangspunkt i at du har deltatt tidligere og kjenner øvelsene og at man tidligere enn på de andre partiene går over til lenger varighet på intervallene.

Partiene foregår i gymsalen i Minihallen (gymsal i Harstadhallen). Hit er det lett fremkommelig, gratis parkering og treningene er skjermet fra all annen aktivitet i Harstadhallen.

Smittevern
Harstad Bedriftsidrett har i samråd med smittevernmyndigheten i Harstad utformet koronavettregler for treningen, for å sikre at det blir trygt for deg å delta. Reglene oppdateres i samsvar med endringer i smittevernveileder for idrett, som er utarbeidet av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Alle må følge koronatiltakene listet opp nedenfor.

Tidspunkt: Tirsdager kl. 17.15 – første gang tirsdag 3. november.
Varighet: 9 uker a 1 time (inkl oppvarming og avslutning) – siste gang tirsdag 19.januar 2021 (ikke trening 15. 22. og 29. desember)
Antall plasser: 10 (reduseres fra 20 til 10 for å opprettholde avstandskravet på 2 meter).
Deltakeravgift: kr 850 (fikk du avkortet parti våren 2020 som følge av koronapandemien velger du prisalternativet kr. 600) 
Betaling: kort (kortavgift kr 33 / 27) / Visa og Mastercard
Instruktør: Endre Skjervum Rotvik. Endre er fysioterapeut og skolert i Bli sprekere-konseptet ved toppidrettssenteret Olympiatoppen.

Klikk HER for demovideo


Dette er koronatiltakene du må følge:

- Du må holde deg hjemme dersom du, eller noen du har vært i kontakt med de to siste ukene, har fått påvist smitte av koronavirus. Det samme gjelder dersom du har symptom på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand).

- gjennomfør håndvask i det du ankommer og forlater Minihallen. Dispenser med desinfeksjon er plassert på bord foran trappen i det du kommer inn i hallen.

-  kryss deg av på deltakerliste i det du ankommer Minihallen. Listen er plassert på bord foran trappen i det du kommer inn i hallen

- det skal kun være en person på hver stasjon, for å opprettholde avstandskravet på minimum 2 meter

- det vil ikke være mulig å benytte garderobe og dusj før eller etter trening da halleier ikke har kapasitet til å ivareta oppfølging av kravet til smittevern for disse.

- legg yttertøy i pose og plasser denne langs veggen til venstre side når du kommer inn i hallen  

- benytt toalett på høyre side av den første trappa du går ned når du går inn hovedinngangen.  

- felles utstyr (matter, vekter, baller osv.) er rengjort med overflatedesinfisering


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline