Ti på Topp Tromsø

Ti på Topp Tromsø


Tid


Ti På Topp er et godt tilrettelagt fjellvandringstilbud for alle, uansett alder og fysisk form, i perioden 29. mai - 2. oktober 2022. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i bedre fysisk form.

7 av 15 topper er nye av året. Start gjerne med de lette turene. De er korte og barnevennlige og godt egnet for å komme i gang. Etter hvert som du går deg i form kan du velge blant turer av ulik lengde og vanskelighetsgrad. God merking gjør det trygt og enkelt å finne frem.

Ti på Topp-hefte og ekstra registreringskort
Ti på Topp-heftet koster 270 kroner og inneholder det du trenger for å komme i gang. Her finner du kart med inntegnede ruter, rutebeskrivelser og registreringskort. Ekstra registreringskort koster 125 kroner. På registreringskortene finner du også påmeldingskoden du trenger for å registrere deg som deltaker.

Heftet og ekstra registreringskort kan kjøpes på Jobb og Fritid på Jekta, Pyramiden Sport, Norli Bokhuset Libris i sentrum (Storgaten 86) og på Jekta, samt alle Coop­butikkene i Tromsø; Extra Tromsdalen, Kroken, Stakkevollan, Isrenna, Elverhøy,  Bjerkaker, Grønnegata, Workinnmarka, Hamna, Breivika og Storelva. De selges også på Obs Tromsø, Coop Marked Myreng og Coop Prix Strandkanten, Kystens Hus og Håpet.

HER finner du mer informasjon.Andre arrangementer fra Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets