Medlemsportal

Postet av Oslo og Akershus bedriftsidrettskrets (n) den 15. Feb 2019

Er dette årets medlemsfordel?

Som medlem av bedriftsidretten kommer det nok en fordel. Vi har forenklet systemet for medlemshåndtering og gir alle våre bedriftsidrettslag sin egen medlemsportal med både medlemsregister samt nyheter og aktiviteter fra kretsen. I tillegg kan man oppgradere medlemsportalen til å bli en egen hjemmeside hvor man kan publisere egne nyheter og aktiviteter.

Målet er å tilby bedriftsidrettslagene enklere medlemshåndtering samt lette arbeidet med administrering og ikke minst markedsføring av egne aktiviteter. Alle frivillige organisasjoner i Norge, inkludert idrettslag, er forpliktet til å ha et oppdatert medlemsregister. Verktøyene som har vært tilgjengelige frem til nå har blitt oppfattet som litt tungvinte. Derfor lanserer vi nå helt nye medlemsportaler for alle lag. Det er bare å glede seg.

Enkelt å få flere med i bedriftsidrettslaget

Det nye systemet for medlemshåndtering gjør det enkelt for ansatte å melde seg inn i sitt bedriftsidrettslag og å administrere sitt eget medlemskap. Dette vil uten tvil lette den administrative belastningen for styremedlemmene, samt øke de ansattes bevissthet knyttet til sitt eget medlemskap.

Medlemsportalen er integrert med idrettens systemer. Portalen har alle de samme funksjonene som KlubbAdmin, bare med et mer brukervennlig og intuitivt grensesnitt. Benytter du det nye systemet for medlemshåndtering vil ditt medlemsregister til enhver tid være oppdatert og den årlige samordnede registreringen vil være meget enkel.

Medlemsportalen er naturligvis kostnadsfri. For de som ønsker det er det likevel mulig å oppgradere løsningen. Dette vil gi tilgang til funksjonalitet som gjør både kommunikasjonsflyt i bedriftsidrettslaget og rekruttering av nye medlemmer enklere.

Ønsker du å se mer om hvilke muligheter som eksisterer i den mer omfattende klubbløsningen kan du besøke www.idrettenonline.no

Vi tar kontakt 
Registrert leder i bedriftsidrettslaget vil i løpet av kort tid motta en e-post med brukernavn og passord for å logge inn på sin medlems-portal. Vi vil også ta en ringerunde for å tilby en rask opplæring av portalen over telefon og skjermdeling. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.