Styrke - miksparti (kvinner og menn) / Harstad

Styrke - miksparti (kvinner og menn) / Harstad


Arrangør: Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 10.05.2022 19:15

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 217,00 inkl. avgifter

Bli Sprekere Styrke består i enkle og effektive øvelser for hele kroppen og spesielt de som gjør deg sterkere i mage og rygg. Øvelsene er organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner hvor man trener de viktigste muskelgruppene, med enkelt og ukomplisert utstyr (strikk, manualer, halvmåneballer og fitnesballer).

Partiene foregår i gymsalen i Minihallen (gymsal i Harstadhallen). Hit er det lett fremkommelig, gratis parkering og treningene er skjermet fra all annen aktivitet i Harstadhallen.

Smittevern
Harstad Bedriftsidrett har i samråd med smittevernmyndigheten i Harstad utformet koronavettregler for treningen, for å sikre at det blir trygt for deg å delta. Reglene oppdateres i samsvar med endringer i smittevernveileder for idrett, som er utarbeidet av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Alle må følge koronatiltakene listet opp nedenfor.

Tidspunkt: Tirsdager kl. 17.15 – første gang tirsdag 8. februar.
Varighet: 13 uker a 1 time (inkl oppvarming og avslutning) – siste gang tirsdag 10. mai (ikke trening i påskeuka / 12. april). 
Antall plasser: 20 
Deltakeravgift: kr 1200
Betaling: kort (kortavgift kr 42) / Visa og Mastercard
Påmeldingsfrist: dato for siste økt, for å gjøre det mulig å melde seg på underveis. 
Instruktør: Endre Skjervum Rotvik. Endre er fysioterapeut og skolert i Bli sprekere-konseptet ved toppidrettssenteret Olympiatoppen.

Klikk HER for demovideo


Dette er koronatiltakene du må følge:

- hold deg hjemme om du er syk med nyoppståtte luftveissymptom. 

- gjennomfør håndvask i det du ankommer og forlater Minihallen. Dispenser med desinfeksjon er plassert på bord foran trappen i det du kommer inn i hallen.

-  kryss deg av på deltakerliste i det du ankommer Minihallen. Listen er plassert på bord foran trappen i det du kommer inn i hallen

- felles utstyr (matter, vekter, baller osv.) er rengjort med overflatedesinfisering


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.