Styrke - dameparti (Harstad)

Styrke - dameparti (Harstad)


Arrangør: Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 25.04.2023 18:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 935,00 inkl. avgifter

Bli Sprekere Styrke består i enkle og effektive øvelser for hele kroppen og spesielt øvelser som gjør deg sterkere i mage og rygg. Øvelsene er organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner hvor man trener de viktigste muskelgruppene. I tillegg til å gjøre deg sterkere og mer robust i muskler for hverdagslige gjøremål, har treningen også en god forebyggende effekt.

Målgruppe: Passer for alle uansett alder og fysisk form – kroppen er like trenbar hele livet. Instruktøren vår tilpasser øvelsene og sørger for at du får trent ut fra egne forutsetninger. Forutsetter ikke at du er tilknyttet bedrift / bedriftsidrettslag.

Sted: Partiene foregår i gymsalen i Minihallen (gymsal i Harstadhallen). Hit er det lett fremkommelig, gratis parkering og treningene er skjermet fra all annen aktivitet i Harstadhallen.

Tidspunkt: Tirsdager kl. 16.00 – første gang tirsdag 24. januar.

Varighet: 13 uker a 1 time (inkl. oppvarming og avslutning), siste gang tirsdag 25. april. Ikke trening tirsdag 4. april (påske)

Antall plasser: 20

Deltakeravgift: kr 1200 + kr. 42 (avgift for bruk av vipps/kort)

Betaling: Vipps og kort / Visa og Mastercard

Påmeldingsfrist: dato for siste økt, for å gjøre det mulig å melde seg på underveis.

Instruktør: Endre Skjervum Rotvik. Endre er fysioterapeut og skolert i Bli sprekere-konseptet ved toppidrettssenteret Olympiatoppen.


Klikk HER for demovideo


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.