Styrke - miksparti (kvinner og menn) / Tromsø

Styrke - miksparti (kvinner og menn) / Tromsø


Arrangør: Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 24.04.2024 18:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 1 447,00 inkl. avgifter

Styrketreningen består av enkle og effektive øvelser for hele kroppen og spesielt øvelser som gjør deg sterkere i mage og rygg. Øvelsene er organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner hvor man trener de viktigste muskelgruppene. Instruktøren vår tilpasser øvelsene og sørger for at du får trent ut fra egne forutsetninger. Dette er trening med god forebyggende effekt.


En økt i uka er nok til å vedlikeholde styrken du opparbeider. Siden økten går over en time utvikles også kondisjon / utholdenhet.


For de som er fra 50 år og oppover er styrketrening ekstra viktig. Da begynner tapet av muskelmasse (muskelsvinn) å bli merkbart (muskelmassen begynner faktisk å avta allerede etter 25-årsalderen). Man regner med at man mister en prosent av muskelmassen pr. år fra 50 år og oppover (dvs. mindre styrke og nedsatt muskelfunksjon). Styrketrening øker muskelmassen og gjør muskelsvinnet tilsvarende mindre. 


Målgruppe: Passer for alle uansett alder og fysisk form – du får omtrent like god effekt av styrketrening om du er 20, 40 eller 60 år, og effekten er enorm hvis du aldri har trent før. Forutsetter ikke at du er tilknyttet bedrift / bedriftsidrettslag.


Sted: Partiene foregår i sal 1 i Breivikahallen. Hit er det lett fremkommelig og gratis parkering.


Tidspunkt: Onsdager kl. 17.30 – første gang onsdag 10. januar. 


Varighet: 15 uker a 1 time (inkl. oppvarming og avslutning), siste gang onsdag 24. april (ikke trening onsdag 27. mars / påske).


Antall plasser: 20


Deltakeravgift: kr 1400 + kr. 47 (avgift for bruk av vipps/kort)  


Betaling: kort / Visa og Mastercard


Påmeldingsfrist: dato for siste økt, for å gjøre det mulig å melde seg på underveis. 


Instruktør: Fysioterapeut Vilde Brasø 
Klikk HER for demovideo 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.