Sollia Opp&Ned

Tid


Sted

Vis kart

Bli med på toppturkarusell i Sollifjellet alpinanlegg.

Sollia Opp&Ned passer for alle som liker å gå på topptur eller på ski i fjellet; på randone, telemark eller fjellski.  For dem som vil konkurrere har vi en egen konkurranseklasse: Parabolflua SkiMo. 

3 toppturer – to distanser i tur- eller konkurransetempo. Perfekt for dem som ønsker å komme i form og et must for de som har lyst å teste formen. Grilling ved kafeen etter hvert renn og Afterski med premieutdeling i 2. etg. i kafeen etter siste renn, fredag 29. mars. Turene går i preparert løype i alpinanlegget, med «Påskeløypa» oppover «Skogsløypa» nedover. 

Første renn fredag 1. mars. 


Premiering
Supre premier blir trukket ut blant alle deltakerne på afterski etter siste renn.

Åsnes Tonje / Ingstad med binding – leken fjellski, verdi kr. 6.000
3 stk. hodelykter Moonlight bright as day 700, verdi a kr 1000
Sesongkort 2020 for Sollifjellet alpinanlegg 

Ved påmelding får alle deltakere ett lodd i trekningen. I tillegg tilkommer man et ekstra lodd for hver gang man deltar. Maks antall lodd per deltaker i trekningen er dermed 4.


Premier for sammenlagtvinnere i dame- og herreklassen i Parabolflua SkiMo: 

- 1. pl. Osprey topptursekk, verdi kr 2000
- 2. pl. hodelykt Moonlight bright as day 700, verdi kr 1000

Her premierer vi etter høyeste total poengsum i dame – og herreklassen etter 3 renn. 1. plass gir 10 poeng, 2. plass 9 poeng og tilsvarende til 10. plass som gir ett poeng.


Afterski med premieutdeling fredag 29. mars
Afterski starter i 2. etg. i kafeen i Sollifjellet alpinsenter så snart rennet er ferdig. Bar Harstad står for servering, DJ. og busstransport til byen kl. 22. Alle deltakere får armbånd som gir tilgang til buss og inngangsbillett til bar Harstad og verftet, hvor UNN har standup. 

Om du ønsker det kan du la bilen stå på parkeringsplassen i alpinanlegget over natta.  

Så enkelt kan det gjøres

- Meld deg på Sollia Opp&Ned ved å klikke på det oransje feltet ‘Påmelding’ oppe til høyre. Velg tur- eller konkurranseklasse.

- Hent startnummeret ditt i kafeen i Sollifjellet alpinsenter

- så er det bare å møte opp på startstedet (på sletta ved parkeringsplassen) innen 5 minutter før start med skiutstyr, tursekk med varme klær, hjelm (anbefaler også briller i tilfelle snøvær) og startnummer festet på brystet. Alle starter samtidig

- Etter hvert renn er det grilling ved kafeen, etter siste renn (29. mars) er det i tillegg afterski med premieutdeling

Trenger du hjelp ved påmelding? Kontakt oss gjerne, enten på Facebook, på mail kjell.soereide@bedriftsidretten.no eller tlf. 958 07 337.


Utlevering av startnummer

Når du er påmeldt vil du få et startnummer som du har med deg til hvert renn. Startnummeret får du utlevert i kafeen i Sollifjellet alpinsenter mellom 45 og 15 minutter før start.

Klasseinndeling
Turklasse med eller uten tid. Går en rundeopp til toppen, tar av skifeller (om du har) og renner ned til mål. Tillatt ski: randonee-, telemark- og fjellski.
 
Parabolflua SkiMoKonkurranseklasse. Går to runder: opp til toppen, tar av skifeller (om du har) og renner ned mot mål. Setter på skifellene og en ny runde rundt løypa. Tillatt ski: randonee- og telemarkski

Startsted: på sletta ved parkeringsplassen

Løypetrase (se bildet nederst på siden)
Opp: ‘Påskeløypa’: 2.2 km - runder bak toppen på øversiden av skitrekket
Ned: ‘Skogsløypa’ 1,8 km

Deltakerne må følge merket løype og kjøre ned på samme ski som man gikk oppover med.

Startkontingent
Kr 200 (gjelder for rennet 22 og 29. mars)

Renndatoer
Fredag 1. mars – start kl. 17.00
Fredag 22. mars –start kl. 18.00
Fredag 29. mars – start kl. 18.00


Resultatliste finner du på www.eqtiming.no

Dette trenger du

Ski (randonee, telemark eller fjellski), staver, tursekk med varme klær og hjelm (anbefaler også briller i tilfelle snøvær). Det er ikke mulig å delta med langrennski.

Forsikring

Alle som deltar på Sollia Opp&Ned deltar på eget ansvar. Bedriftsidretten tilbyr gunstige forsikringsordningen, se www.bedriftsidretten.no

Samarbeidspartnere

 - Sollifjellet alpinanlegg

 - Parabolflua


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.