Bli sprekere

BLI SPREKERE er en enkel og effektiv treningsform som passer for voksne, uansett alder og fysisk form, som ønsker å vedlikeholde eller komme i gang med regelmessig trening. Velg mellom styrketrening, trening med vekt på utholdenhet og spent (Puls), yoga (Hverdagsyoga) og dans (Dancesation). 

BLI SPREKERE STYRKE - enkle og effektive øvelser for hele kroppen og spesielt de som gjør deg sterkere i mage og rygg. Øvelsene er organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner hvor man trener de viktigste muskelgruppene, med enkelt og ukomplisert utstyr (strikk, manualer, halvmåneballer og fitnesballer). Dette er trening som alle kan delta på uansett alder og fysisk form.

 

BLI SPREKERE PULS - Styrketrening med vekt på forbedring av utholdenhet, organisert i form av sirkeltrening med ti stasjoner. Lettere og noe tyngre øvelsesalternativ å velge mellom på hver stasjon. Tempo og belastning regulerer du selv.

BLI SPREKERE YOGA - som vi har gitt navnet HVERDAGSYOGA - grunnleggende yogaøvelser i rolig tempo med fokus på balanse og styrke i hele kroppen. Gir økt bevegelighet i muskler og ledd og du lærer å bruke pusten riktig.

BLI SPREKERE DANS. Norges Bedriftsidrettsforbund har inngått et samarbeid med Norges Danseforbund og laget et dansekonsept med navnet DANCESATION, hvor vi legger vekt på å ha det gøy med bevegelse til musikk - enkle steg, enkle kombinasjoner og enkelt å følge.
Arrangement

Når Navn
Levert av IdrettenOnline